loading...
مطالب آموزشی و تربیتی
تبلیغات

بنر سایت بناب فان.gif

فریدون حمیدیه بازدید : 808 جمعه 08 فروردین 1393 نظرات (3)

تعیین دقیق زمان مرگ :تعیین دقیق زمان مرگ در جرم شناسی بسیار اهمیت دارد.اندازه گیری غلظت پتاسیم مایع زجاجیه روشی است که بیش از سه دهه از پیشنهاد و بررسی ان میگذرد.مصونیت ماده زجاجیه از آلودگی ،خون و باکتریها پس از مرگ ،سهولت نمونه برداری و عدم نیاز به کالبدشکافی از مزایای این روش محسوب می شود.تجزیه پتاسیم زجاجیه با دو روش الکترودهای یونی ویژه که یک روش پتانسیل سنجی است و نور سنجی شعله ای که یک روش طیف سنجی است انجام می گیرد.سپس مقدار پتاسیم بدست آمده با منحنیهای استاندارد غلظت یون پتاسیم بر حسب زمان مرگ که برای دو گروه سنی کودکان وبزرگسالان مجزاست،مقایسه می شود.


 آلکنها

در بسیاری از هیدروکربنها دو اتم هیدروژن کمتر از آلکان های هم کربن خود دارند.این هیدروکربنها آلکن ها نام دارند.فرمول همگانی آلکنها CnH2 و n تعداد اتم های کربن است.ا
اتیلن:گازی بی رنگ با بویی ملایم و مطبوع است به مقدار کمی در آب حل می شود.به عنوان هوشبر کاربرد دارد .
اتیلن هیدروکربن بسیار ارزنده ای است.به مقدار کمی در گیاهان وجود دارد
در فرایند رسیدن میوه ها دخالت دارد.افزایش غلظت آن باعث افزایش سرعت میوه ها می شود از این خاصیت در تجارت موز استفاده می شود.این میوه را نارس می چینند (زیرا میوه نارس کمتر از میوه رسیده آسیب می بیند)در محل مصرف آنها را در مجاورت استیلن قرار می دهند و رنگ آنها هم زرد می شود.و در ظاهر تفاوتی با موز های طبیعی ندارند


 چرا وقتی در نوشابه نمک می ریزیم, با شدت بیشتری گاز آزاد می شود ؟
‌‌‌ ‌‌

ـ ‌ابتدای ماجرا :

هرچه دمای آب کمتر و فشار بیشتر باشد , ظرفیت پذیرش گاز بیشتری را خواهد داشت و به عنوان مثال CO2 بیشتری را در خود حل می کند. هنگام تولید نوشابه با استفاده از این خاصیت , در دماهای پایین و فشار بالا , نوشیدنی با تزریق گاز  CO حالت اشباع می رسد. بنابراین وقتی در نوشابه باز شود و نوشابه در دما و فشار معمولی قرار گیرد , محلول خاصیت فوق اشباع دارد یعنی مقدار CO2 حل شده در آن بیش از ظرفیت انحلال در آن دما و فشار است. چنین محلولی اگر شرایط مهیا باشد تمایل به آزاد کردن CO2 دارد. برای این کار گاز CO2 محلول باید به صورت حباب درآید یعنی مولکولهای CO2 حل شده باید در نقطه ای جمع شوند و با به هم پیوستن , یک حباب تشکیل دهند و به سطح نوشابه بیایند و از آن خارج شوند. اگر دقت کرده باشید تشکیل حباب در سطوح تماس خارجی نوشابه اتفاق می افتد یعنی در سطح نوشابه و دیواره های بطری یا دورنی . به زبان ساده این سطوح و به خصوص نا همواری های موجود روی آنها یا هر نوع ناهمگنی موجود در محیط نقش جایگاههای تجمع یا مکانهایی برای به هم پیوستن مولکولها و تشکیل حباب را بازی می کنند.به عبارت عامیانه یعنی مولکولها برای ایجاد حباب دنبال بهانه می گردند و این بهانه را در این سطوح پیدا می کنند. در این وضعیت ریختن نمک در نوشابه باعث خروج سریع تر گاز از محلول می شود. زیرا سطح بیشتری برای تشکیل حباب در اختیار مولکولها قرار می گیرد ( سطح جانبی بلورهای نمک ) . چیزی مانند تبلور ( = بلور شدن ) شکر پس از قرار دادن بلور یا نخ در محلول فوق اشباع آن.بنابراین چنین اتفاقی اصلا شیمیایی نیست. هیچ واکنشی هم صورت نمی گیرد و تقریبا هر ماده ای از نمک و شکر گرفته تا شن و ماسه که بتوانند نوعی ناهمگنی در محیط نوشابه ایجاد کند یا سطح آزاد در اختیار آن قرار دهد ( یا به طور خلاصه بهانه دست مولکولها بدهد ! ) میتواند این کار را بکند . این اتفاق را حتما در هنگام وارد کردن نی در نوشابه دیده اید. تنها مزیت نمک با شکر این است که به دلیل داشتن دانه های ریز سطح جانبی نسبی بیشتری در مقایسه با مواد درشت تر دارند. همین! از این به بعد می توانید در نوشابه دوستتان به جای نمک خاک بریزید !!!


 ساختن موشک با استفاده از هیدروژن پری اکسید و نقره
:برای این کار هیدروژن پری اکسید باید غلیظ شده باشد.(در حدود 90 درصد ) هیدروژن پری اکسید که در دارو خانه ها میفروشند غلظتش درحدود 3 در صد است.فرمول شیمیایی هیدروژن پری اکسید است.وقتی با نقره واکنش برقرار میکند نقره نقش کاتالیزور را بازی میکند.این واکنش اتم اضافه اکسیژن را ازاد کرده آب و گرمای زیادی تولید میکند.گرما اب را به بخار تبدیل کرده که این بخار میتواند با سرعت بالا از نازل موشک خارج کند.
برای ساخت موشک میتوانید از بطری نوشابه های خانواده خالی استفاده کنید به این صورت که در نوشابه را سوراخ کوچکی بکنید(نقش نازل موشک) و مواد را در ان ریخته و در ان را ببندید واکنش انجام شده و بخار با سرعت از سوراخ به بیرون زده و اگر بطری نوشابه را بروی زمین بخوابانید این موشک حرکت خواهد کرد

 
آیا آرد (آرد گندم) میتواند منفجر شود؟
همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکولهای شکر . هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را اتش زده باشد میداند که شکر براحتی میسوزد , پس ارد هم میتواند.آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر میتواند اتش بگیرند وقتی انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیه در هر متر مکعب 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره های آرد انقدر کوچک هستند که فورا میسوزند. وقتی یک ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن میکند و انوقت شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور کرده و منفجر میشود. تقریبا هر کربو هیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و اتش سوزی میشود.

 
علت جرقه زنی در سنگ چخماخ چیست؟ سنگ چخماخ با نام flint معروف می باشد، تیره رنگ می باشد و در شاخه کوارتزها قرار می گیرد Flint نوع کوارتز آلفا می باشد که تا دمای 573 درجه سانتیگراد پایداری دارد و به صورت گرهکهایی در گچ و سنگ آهک یافت می شود .از سنگهای حاوی سیلیس SiO2 که عموماً منشاء رسوبی دارند می باشد. ‌این سنگها یک پارچه بوده که به علت نقص ساختمانی در برخورد با یکدیگر جرقه زده و O-3 آزاد می نماید این سنگ بانام سنگ آتشزنه معروف می‌باشد .


اطلاعات جالبی در مورد جیوه
: بیشترین معادن جیوه دنیا در اسپانیا و ایتالیاست و مهمترین سنگ معدن آن سینابار یا سولفور جیوه است با گوگرد و هالوژنها ترکیب می شود اما با اسیدها به جز اسیدنیتریک بی اثر است جیوه و ترکیبات آن توسط پوست و بلعیدن و تنفس جذب بدن می شود ماکسیمم مقدار مجاز بخار جیوه در هوای محیط کار.1 میلی گرم در متر مکعب و ماکسیمم مقدار جیوه مجاز موجود در ادرار 3 میلی گرم در لیتر است کلیه ها نقش مهمی در دفع جیوه از راه ادراری دارند ضمن اینکه بیشترین تجمع جیوه در اعضای بدن نیز در کلیه هاست .


 



تاريخ : جمعه یکم فروردین 1393 | 15:16 | نویسنده : حمیدیه - دبیر منطقه بناب | آرشیو نظرات
در سال 1999، محققین آزمایشگاه ملی لارنس برکلی در مقاله ای که در بازبینی مقالات فیزیکی چاپ شد،اعلام کردند که عناصر 116 و 118 را کشف کرده اند. سال بعد، بعد از این که محققین دیگر نتوانستند نتایج آنها را تکرار کنند، آنها مجددا مقاله ای را چاپ کردند. در ژوئن 2002، متصدی آزمایشگاه اعلام کرد که ....

 



تاريخ : پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1392 | 14:52 | نویسنده : حمیدیه - دبیر منطقه بناب | آرشیو نظرات
دانشمندان هلندی موفق به تصویربرداری از درون یک اتم برای نخستین بار شدند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این موفقیت می‌تواند به طراحی اشکال رادیکالی جدید ابزار الکترونیکی بینجامد و به درک دانشمندان از اساسی‌ترین بلوک‌های سازنده کمک کند.

در آزمایش‌های انجام‌شده، محققان از لیزر و میکروسکوپ برای رصد درون ذره هیدروژن، بهره بردند.

این نوع تصاویر هرگز تهیه نشده بود؛ زیرا تمامی آزمایش‌های پیشین ذراتی را که دانشمندان در تلاش برای تصویربرداری از آن‌ها بودند، نابود می‌کردند.

دانشمندان هلندی موفق به مشاهده محتوای اتم هیدروژن با استفاده از لنزهای خاصی شدند که تصاویر را تا بیش از 20 هزار برابر بزرگ کرده و یک "میکروسکوپ کوانتومی" خلق می‌کند.

این آزمایش، محدودیت‌های فیزیکدانان کوانتونی را خواهد شکست و به محققان در طراحی سیستم‌های الکترونیکی فوق سریع در آینده کمک خواهد کرد.

به جای توانایی برای توضیح موقعیت یک ذره، فیزیک کوانتوم توصیفی را از پیرامون آن به نام "تابع موج" ارائه می‌دهد. این مفهوم شیوه‌ای ریاضیاتی برای توصیف چگونگی رفتار آن‌ها در فضا و زمان است.

تابع‌های موج مانند امواج صوتی عمل می‌کنند؛ اما در حالی که توصیف ریاضی موج صوتی، حرکت مولکول‌های موجود در هوا را در مکانی خاص توصیف می‌کند، تابع موج احتمال یافتن ذره را توضیح می‌دهد.

فیزیکدانان می‌توانند از لحاظ تئوری چگونگی تابع یک موج را پیش‌بینی کنند، اما اندازه‌گیری این تابع بسیار دشوار است.

بیشتر تلاش‌ها برای مشاهده مستقیم تابع‌های موج در فرایندی موسوم به «فروریختگی» (collapse) آنها را نابود می‌کند.

فیزیکدانان لابراتواری در «بنیاد تحقیقات بنیادین بر روی ماده» در آمستردام، رویکرد نانونابودگر جدید را عملی کردند.

با استفاده از پروپوزال ارائه‌شده در سال 1981 توسط سه نظریه‌پرداز روسی و مطالعات جدید بر روی این پروپوزال، تیمی هلندی نخست دو لیزر را به اتم‌های هیدروژن در درون یک اتاقک تابانید و به الکترون‌ها با سرعت و در مسیرهایی که به تابع موج زیرینشان بستگی داشت، ضربه زد.

یک میدان الکتریکی قوی در درون اتاقک الکترون‌ها را به مکان‌هایی بر روی دتکتور دووجهی هدایت کردند، که این مکان‌ها به سرعت‌های اولیه و نه مکان‌های اولیه بستگی داشتند.

بنابراین، توزیع الکترون‌های برخوردکننده به دتکتور با تابع موج از الکترون‌ها در لحظه‌ای که هسته‌های هیدروژنشان را به جا گذاشتند، مطابقت داشت.

این سیستم توزیع الکترون را بر روی صفحه به عنوان رینگ‌های تاریک و روشن نمایش می‌دهد و دانشمندان با استفاده از دوربین‌های دیجیتالی با تفکیک‌پذیری بالا، از آن‌ها تصویربرداری کردند.

هیدورژن سه چهارم جهان را تشکیل می‌دهد و به دلیل ساختار اساسی‌اش، برای این آزمایش انتخاب شد؛ همچنین تصویربرداری از آن در مقایسه با هر ماده دیگری، آسان‌تر است.

تیم تحقیقاتی آزمایشات خود را بر روی ذرات هلیم آغاز کرده است.

کاربردپذیری این فرایند بر روی مواد پیچیده‌تر در هاله‌ای از ابهام است.

جزئیات این موفقیت علمی در Physical Review Letters منتشر شد.

 



تاريخ : پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1392 | 14:51 | نویسنده : حمیدیه - دبیر منطقه بناب | آرشیو نظرات

  دانشمندان مشخصه بنیادین «استاتین»، کمیاب‌ترین عنصر روی زمین را برای نخستین بار کشف کردند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، استاتین به طور طبیعی به وجود می‌آید، با این حال، بر اساس تخمین دانشمندان، کمتر از یک اونس از این عنصر در سراسر کره زمین وجود دارد.

برای مدت طولانی، مشخصه این عنصر گریزپا، یک معما بوده اما فیزیکدانان لابراتوار فیزیک ذرات سرن در سوئیس، موفق به اندازه‌گیری پتانسیل یونیزاسیون این عنصر شدند.

پتانسیل یونیزاسون، میزان انرژی مورد نیاز برای حذف یک الکترون از یک اتم استاتین و تبدیل آن به یک یون یا ذره باردار است.

این اندازه‌گیری قطعه‌ای گم‌شده از جدول تناوبی عناصر را پر می‌کند، زیرا استاتین آخرین عنصر طبیعی بود که این مشخصه برایش ناشناخته بود.

این عنصر دارای 85 پروتون و 85 الکترون در هر اتم است، تشعشعی بوده و نیمی از باثبات‌ترین نسخه آن در فقط 8.1 ساعت، فرسایش می‌یابد. این مدت زمان، «نصف حیات» نامیده می‌شود.

در سال 1953 ایزاک آسیموف حدس زد که میزان کلی استایتن در طبیعت 0.002 اونس (0.07 گرم) است.

برای اندازه‌گیری پتانسیل یونیزایسون استاتین در تجهیزات پرتو یون تشعشعی ISOLDE سرن، فیزیکدانان، ایزوتوپ‌های مصنوعی (اتم‌های با تعداد متفاوت نوترون‌ در مقایسه با نوترون‌های طبیعی) استاتین را خلق کردند.

آن‌ها این عمل را با شات‌کردن پرتوهای پروتون‌های پرانرژی به هدف اورانیوم (که 92 پروتون و الکترون دارد) انجام دادند. برخوردها بارانی از ذرات جدید را خلق کردند که تعدادی از آن‌ها استاتین بودند.

فیزیکدانان سپس پرتوهای لیزر با طول موج‌های متغیر را به اتم‌ها با هدف یونیزه‌کردن آن‌ها، تابانیدند.

با ایزوله‌کردن یون‌های استاتین و بررسی این که چه طول موج لیزری آن‌ها را خلق کرده بود، محققان، پتانسیل یونیزاسیون استاتین را 9.31751 الکترون‌ولت تعیین کردند، این در حالی است که پتانسیل یونیزایسون هیدروژن 13.6 الکترون‌ولت است.

این ارزش به عنوان محکی برای مطالعه عناصر فوق‌سنگین عجیب (exotic) به کار خواهد رفت، که به طور طبیعی به وجود نمی‌آیند اما می‌توانند در آزمایشگاه‌های تخصصی خلق شوند.

کشف جدید همچنین می‌تواند در طراحی کاربردهای پزشکی استاتین مصنوعی، مانند «آلفادرمانی» برای سرطان، کارآمد باشد.

منبع :http://www.hupaa.com



تاريخ : پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1392 | 14:49 | نویسنده : حمیدیه - دبیر منطقه بناب | آرشیو نظرات

انشمندان مرکز تحقیقات هسته‌ای اروپا قرار است روز چهارشنبه 4 ژوئیه ( 14 تیرماه) یک نشست مطبوعاتی برگزار کنند. براساس گمانه زنی‌های صورت گرفته احتمال می‌رود در این نشست خبری کشف ذره گریزان بوزون هیگز با 99.99 درصد قطعیت اعلام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پنج نظریه پرداز فیزیک برای حضور در نشست خبری روز چهارشنبه مرکز تحقیقات هسته‌ای اروپا دعوت شده‌اند که این امر گمانه زنی‌ها را در رابطه با کشف شدن این ذره بیشتر می‌کند.

انتظار می‌رود دانشمندانی که روی برخورد دهنده بزرگ هادرون کار می‌کنند خبر یافتن ذره بوزون هیگز را با 99.99 درصد قطعیت که از آن با عنوان سطح چهارم سیگما یاد می‌شود، اعلام کنند.

فیزیکدان‌ها نخستین بار وجود ذره زیر اتمی بوزون هیگز را 48 سال پیش پیش بینی کردند.

پیتر هیگز استاد بازنشسته فیزیک دانشگاه ادینبورو که این ذره به نام وی نامگذاری شده است درمیان افرادی است که در این نشست خبری در سوئیس شرکت می‌کند.

ریاست سرن خواسته است که دو گروه از دانشمندان به سطح پنجم از قطعیت در رابطه با نتیجه برسد، بنابراین می‌توان گفت که آنها تاکنون به 99.99995 درصد از اطمینان رسیده‌اند.

تام کیبل 79 ساله استاد بازنشسته فیزیک در کالج امپریال لندن نیز برای شرکت در این نشست دعوت شده بود اما نمی‌تواند حضور یابد.

وی در گفتگو با ساندی تایمز اظهار داشته است که حدس می‌زنم که مسئله مهم و مثبتی باشد که آنها از ما دعوت کرده‌اند.

بوزون هیگز به عنوان کلید درک جهان تلقی می‌شود و فیزیکدان‌ها اظهار می‌دارند که کار این ذره این است که به اتم جرم بدهد.

بدون این جرم این ذرات با سرعت نور در کیهان حرکت می‌کردند و نمی‌توانستند برای شکل گرفتن اتم‌هایی که همه چیز رادر جهان ساخته‌اند به یکدیگر متصل شود.

برخورد دهنده بزرگ هادرون که در 17 کیلومتری زیر زمین نزدیک مرز سوئیس و فرانسه قرار دارد و شعاع‌های پروتون‌ها را با سرعت نور در هم می‌شکند، شرایطی را خلق می‌کند که در کسری از ثانیه پس از انفجار بزرگ ایجاد شده است.

اگر نظریه فیزیکدان‌ها درست باشد، تعداد معدودی از ذرات بوزون هیگز باید در هر تریلیون برخورد، پیش از آنکه به سرعت از بین بروند وجودداشته باشند.

اگرچه تاکنون 1600 تریلیون برخورد در این تونل خلق شده، تنها کمتر از 300 ذره هیگز به طور بالقوه در این برخوردها ایجاد شده است.

این تصور وجوددارد که دو گروه جداگانه از دانشمندان که آزمایش‌های مستقلی به صورت مخفی از یکدیگر انجام می‌دهند از شواهد وجود این ذره پرده برداری کرده‌اند.

منبع : همشهری آنلاین

من شخصا وقتی این خبر را از همسرم شنیدم فوق العاده شگفت زده شدم و این مطلب را با توجه به منبع آن نشر می کنم تا بقیه علاقمندان به علم شیمی از این کشف مهم خبر دارشوند و مثل من شگفت زده و خوشحال شوند .

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط سحر جون در تاریخ 1395/04/16 و 19:50 دقیقه ارسال شده است

سلام خوبی
خیلی وبت فشنگه بنظرت وب منم قشنگه یه نیگا بنداز بگو

این نظر توسط علی فهیمی در تاریخ 1393/05/10 و 10:42 دقیقه ارسال شده است

سلام دوست عزیز وبلاگ زیبایی دارین خوشحال میشم به من هم سر بزنین و اگه خوشتون اومد عضو بشین و دوست دارم مطالب خودتونو با دوستان به اشتراک بذارین
دوست دارم با کمک هم برزگترین وصمیمی ترین انجمن کشور را بسازیم
www.arazonlin.vcp.ir

این نظر توسط سامانه پیامک در تاریخ 1393/04/20 و 3:57 دقیقه ارسال شده است

با سلام خدمت شما مدیر محترم

برای داشتن یک سامانه حرفه ای و رایگان همین حالا اقدام نمائید. سامانه sms5002.ir به شما یک پنل پیامک کاملا اختصاصی رایگان می دهد با این سامانه پنل ارتباطی جدیدی بین سایت و کاربران خود آغاز کنید. برای فعال سازی همین حالا اقدام نمائید.

جهت ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمائید

sms5002.ir/register.php


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • عسل چت
  • چت روم
  • ثبت نام کارت ملی
  • سفره عقد
  • پنل تبلیغات در تلگرام
  • سرودها ی انقلاب اسلامی
  • آپارات
  • آپارات
  • اخبار شهر
  • تباذل لینک
  • آشپزخانه صنعتی
  • تشریفات مجالس
  • دانلود تحقیق
  • منابع دکتری سراسری رشته مدیریت
  • خشک کن فرش
  • آفبا
  • تشریفات
  • آموزش مرحله به مرحله نقاشی حیوانات
  • اخبار دریاچه ارومیه
  • سایت فیلم جالب2
  • سایت تصاویر جالب 5
  • سایت تصاویر جالب 4
  • سایت تصاویر جالب 3
  • سایت تصاویر جالب 2
  • سایت تصاویر جالب 1
  • نرم افزار تاکسی تلفنی
  • نرم افزار تاکسی سرویس
  • تغذیه
  • سایت جامع عاشورا امام حسین (ع)
  • سایت جامع کربلا
  • سایت جامع عاشورا
  • قلمچی
  • استخدام
  • دانلود رایگان فیلم
  • ثبت احوال (كارت ملي)
  • بانك مقالات و پايان نامه دانشجويي (خانم فاطمه غلامي)
  • اگهي استخدام رايگان
  • آپلود فایل
  • بررسی فنی خودرو
  • خرید و فروش خودرو
  • فروش گوشی طرح اصل
  • سنجش و دانش
  • شبکه اجتماعی
  • تدريس بروش H3
  • پنبه ريز 5
  • پنبه ريز 7
  • سايت سخن معلم
  • سايت آموزش و پرورش بناب
  • سايت شهرداري بناب
  • سايت بناب نيوز
  • هزاران سايت در يك سايت
  • سايت خانه معلمان كشور
  • سايت روزنامه آفتاب
  • سايت اسكان فرهنگيان
  • سامانه شكايات سازمان آموزش و پرورش
  • سايت سازمان آموزش و پرورش تبريز
  • سايت وزارت آموزش و پرورش
  • سايت رهبري
  • سايت رياست جمهوري
  • سايت ديوان عدالت اداري
  • سايت علمي (آموزشي وتربيتي ) ف- ح
  • سايت منطق فام ف- ح
  • وبلاگ شيمي فريدون حميديه
  • بيمه سلامت
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • درباره این سایت

    fh

    آمار سایت
  • کل مطالب : 186
  • کل نظرات : 38
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 119
  • آی پی دیروز : 94
  • بازدید امروز : 252
  • باردید دیروز : 134
  • گوگل امروز : 37
  • گوگل دیروز : 29
  • بازدید هفته : 1,575
  • بازدید ماه : 5,174
  • بازدید سال : 49,612
  • بازدید کلی : 363,045
  • کدهای اختصاصی

    کد حدیث

    کد حدیث

    آپلود نامحدود عکس و فایل

    آپلود عکس

    دریافت کد آپلود سنتر

    آپلود عكس

    كد نوحه

    كد مداحی


    استخاره آنلاین با قرآن کریم
    
    
  • غم ها
  • فال جکComing soon...به زودی فال ازدواج
    
  • همیاری
  • 
  • جالب های انگلیسی
  • اوقات شرعی

    کد نمایش آب و هوا

    کد نمایش آب و هوا

    .

    کد جمله تصادفی

    کد ذکر ایام هفته
  • ابزار صلوات
  • 
  • هک و امنیت
  • تنظیم فونت
    + افزایش اندازه متن - کاهش اندازه متن

    
  • سایت اسکریپت
  • داستان روزانه
    داستان کوتاه روزانه
    داستان روزانه
    داستان کوتاه روزانه
    تبلیغات
    A